Sayfalar

3 Haziran 2012 Pazar

APPLE TV 2013 'E DAMGASINI VURABİLİR

Bugün de sizlerle Apple TV'nin 2013 e damgasını vuracağı haberi sizlerle paylaşmak istedim.
Duyduğuma göre gene Munster adlı analiste göre, gelecek sene piyasaya sürülmesini beklediği Apple TV, yavaş yavaş da olsa sektörde bir devrim yaratabilir. Apple'ın 2013'te "farklı" bir televizyon ile pazara gireceğini düşünüğünü söyleyen analist, ilk anda olmasa da ilerleyen senelerde firmanın hakim konumuna gelebileceğini söylüyor.


Gelecek olan ürünün, şu anki set-top box eklentisinden çok farklı olmayabileceğini ancak yaklaşık beş yıllık bir süreç içerisinde ek özellikler sayesinde televizyon dünyasında devrim yaratabileceğini düşünen Munster, tv kanallarının da bundan paylarını alabileceğinin altını çiziyor.


Bulut bazlı bir sistem sayesinde, üstelik bağımsız kanalların katılımıyla, tüm televizyon kültürünü evriltebileceğini öngördüğü Apple Tv'nin, 42 ile 55 inç'lik bir ekran boyutu skalasında sunulacağını dile getiriyor Munster. Analist, Amerikan kültüründe ağırlıklı bir yere sahip olan Tv'lerin, Apple için güçlü bir iş kapısı olacağından da eminim, diyerek bizi geleceğin Tv kültürü hakkında uyarıyor. 

Hiç yorum yok: